De zolder…dag 1

 

Hmm, de zolder. Al een aantal weken heeft de hulp hem niet gestofzuigd. De reden? Ze kon er niet meer in.
Een tijd geleden heb ik hem leuk opgeruimd en gezellig ingericht. Ik noem het 'mijn studentenkamer'. Er staat een laag bankje met een tafel waar je goed een koffiekop en een magazine op kwijt kunt. Er staat een boekenkast, en achter het schot liggen...(ik zucht nu diep). Goed, wat er achter het schot ligt, is meer dan ik op dit moment onder ogen kan zien. Dus! Daar hebben we het over een jaar weer over - wanneer het zelfs tot achter de schotten hopelijk prettig gereorganiseerd zal zijn.

 

Maar goed, inmiddels heeft zich op zolder een grote hoeveelheid spullen verzameld, waarvan het ergste 'kleren van de kinderen' zijn. In maten die nog te groot voor ze zijn (gekregen - wel heel fijn!). Wat doe je met al die aanvoer, hoe organiseer je zoiets handig??

 

Goed, ik ga nu naar boven om het op te ruimen, in plaats van erover te schrijven, want anders ben ik meer bezig met 365 dagen bloggen dan actual opruimen. Iets waar ik overigens geen moeite mee zou hebben.

 

Wordt vervolgd.

 

2 reacties

  1. Wassink family op 20 september 2011 om 11:09 am

    ahum, het kan je niet ontgaan zijn dat het geen 16 september meer is….het weekend overslaan dat mag, maarre…probleem is dat ik hoop dat ik aangestoken word door jou, dat het lezen van dit blog me over die enorme berg troep heen helpt naar dat ene kastje per dag…….Dus ik reken op je!

  2. Het gehaakte sprookjesland. op 3 februari 2013 om 3:10 pm

    Deze reactie is verwijderd door de auteur.

Laat een reactie achter