Dag 181 De schoenenkast onder de loep

 
Vandaag heb ik extreem weinig tijd. Maar het lukt me toch om even vijf minuten door de schoenenkast te razen.
 
 
 
Ben benieuwd hoeveel schoenen en laarzen hier tussen staan die niet meer gedragen worden, en/of van een te kleine maat zijn.
 
 
 
Oké, dat zijn er dus achtien!
 
 
 
Vijf minuten en negen paar schoenen verder is deze kast weer toppie up-to-date.
 
Fijn!
 

2 reacties

  1. hobbyloes op 5 september 2012 om 5:52 pm

    Dat heb je snel gedaan, een schoenenkast blijft toch vaak het laatste op je schoonmaaklijstje (bij mij dan).
    Ik vind het helemaal top wat je doet !
    groetjes, Loes

  2. Geertrude op 6 september 2012 om 7:20 am

    Ik vind het zo knap dat je toch iedere dag weer iets doet. Ik denk al maanden dat ik toch ook eens een kastje per dag moet gaan doen, maar het komt er maar niet van. Toch wil ik het nu echt gaan doen, omdat ik komende maand met allerlei deadlines zit en werkelijk niet meer kan doen dan een kwartiertje per dag. Ik weet alleen niet of ik ook de tijd ga nemen om er over te bloggen… (hoewel dat nu juist weer een stok achter de deur is, natuurlijk)

Laat een reactie achter