De eerste dag-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd voor een experiment. Ik verbaas me erover hoe mensen soms toch zo’n opgeruimd huis kunnen hebben. En dan bedoel ik…opgeruimd! Geen boekenstapels in de boekenkast, geen kranten slingerend in het rond, geen laatjes met teveel pennen en sleutels. Dan denk ik: hoe doen die mensen dat? Zij krijgen dezelfde stapel papier door hun brievenbus, ze moeten toch ook schrijven, en waar zijn hun boeken????!

Goed, ik verlang ook naar zo’n huis. Tenminste, ik zou willen dat ik qua opruimen niet altijd zo achter de feiten aan loop.
Nu las ik in de FLOW over 365 dagen projecten: doe iets kleins, iedere dag van het jaar en je zult versteld staan van het resultaat…

Daarom ga ik, vanaf vandaag, iedere dag van het jaar 1 kastje (of 1 laatje, dat mag ook) opruimen.
Om me te helpen het ook echt te doen en na een jaar te kunnen kijken wat er is gebeurd, schrijf ik er iedere dag iets over op dit blog.

Je mag het lezen, maar het hoeft niet. Ik ben benieuwd!

Laat een reactie achter